MENÜ

Tribalance
Fúziós Duó"A tánc a lélek rejtett nyelve."

Dahab Bellydance Company

Dahab Bellydance Company

 Nagy örömmel jelentjük be, hogy 2012 telén Szolnokon megalakult egy új, képzett tanárokból, tapasztalt táncosokból álló hastánctársulat: a Dahab Bellydance Company, másnéven "Arany Orientális Társulat".

 Célunk Szolnokon és környékén az embereknek egy olyan mozgáskultúra megsimertetése, amivel tetsünket- lelkünket frissen tudjuk tartani, javítja a testtartást, önbizalmat ad, segít elfogadni önmagad.

 Az orientális tánc az egyik legősibb, teljes egészében fennmaradt táncforma, amely mindig tartogat új kihívástokat és izgalmakat. :)

 Okleveles tanáraink révén teljes elméleti, kulturális és technikai képzettség szerezhető az orientális tánc bármely irányvonalán. Törzsi és fúziós vonalért a Tribalance Bellydance Company, az orientáis, modern, folk irányzatokért Robesz és Salimah a felelős.

Az orientális tánc meDahab Bellydance Companygannyi stílusában képzettek vagyunk, oklevelekkel, rendezvényekkel, díjakkal bővelkedünk :)
Természetesen a tanulást ezek után sem hagyjuk abba, mert fejlődni mindig lehet! Világhírű külföldi és hazai oktatók magán és mesterkurzusain képezzük tovább magunkat.


Megalakulásunk óta már számos fellépésen és közös szervezésű rendezvényen vagyunk túl, a legsikeresebb ezek közül a "Szolnoki hastánctalálkozók" rendezvénysorozat (http://szolnokhastanc.freewb.hu/szolnoki-hastancprogramok)

Mindannyian napi szinten foglalkozunk az orientális tánccal, sőt Salimah mentálishigéniás fejlesztő munkáját is összeköti a tánccal és zenével.

 

Fellépés:Dahab Bellydance Company

 Színvonalas és változatos műsort kínálunk, az orientális tánc minden irányvonalán.
Fellépéseket vállalunk országszerte magánrendezvényeken, születésnapi stb... és céges eseményeken, gálákon, megnyitókon, községi rendezvényeken, esküvőn, majálisokon, ünnepnapokon,fesztiválokon, éttermekben, kávézókban stb... .

A műsor témája, jellege és hossza, a táncosok száma igény szerint változhat.

A társulat, vagy táncosok saját, egyéni referenciája lekérhető!

 

Repertoárunkban szerepelnek egyiptomi, török, törzsi, indiai táncok, ezeknek az irányzatoknak további stílusai , eszközös és modern koreográfiák, csoportos és szóló előadások is.

 

 

 

 

 

  

 

 

Hírek

  • I. Szolnoki Törzsi HAFLA
    2013-11-21 10:10:53

    Egy fergeteges Haflá-nak lehettünk részesei. Minden fellépőnek és barátnak köszönjük, hogy színesítette a vasárnap délutánunkat. LILILILI

    Fellépőink voltak:

    Joós Judit és a Jamina Ghawazee, Debreceni Nelli, Pribojszki Csilla, Tribalance Fusion Duo, Tordai- Buresch Erika, Janku Alexandra Adrienn Éli, Domán Karolina, Mosaic al Medina, Simi Julish, Urban Ghawazze Tribal, Kölesné Vandra Évike és az Univerzum Lányai, Tóth Réka Anna, és Pápai Ferenc (darbuka)

Asztali nézet