MENÜ

Tribalance
Fúziós Duó"A tánc a lélek rejtett nyelve."

 Hosszú volt a hét?
Túl sok volt a héten a munkahelyedből?
Szeretnél feltöltődni a hétvégére?

Akkor várlak szeretettel a

TÖRZSI, FÚZIÓS HASTÁNCÓRÁMRA

Új csoport indul 2014-ben.

Gyere, és érezd jól magad!! :-P

Érdeklődni: Nagyné Gulyás Éva Melinda 06-30/487-5314, vagy a
tribalance.bellydance@gmail.com e-mail címen lehet.

 

 

 

"A TÖRZSI HASTÁNC erőteljes női energiák mozgósításáról szól, ráadásul csoportos tánc keretében. Ez a tánc a közösség megtartó erejéről is szól, mint régen a matriarchális társadalmakban.

Bennünk, nőkben található a család, a csoport, az egység összetartozásának tudománya, ereje!

Ezeket az erőket, energiákat mozgósítja a TÖRZSI HASTÁNC, emellett gyönyörű színpadi formációkat teremtünk és élményeket élünk meg sok-sok munkával.

A TÖRZSI HASTÁNC szinte minden életszakaszban elkezdhető, ellentétben más táncokkal! Azon kívül, hogy lelkileg nagyon sokat ad egy nőnek - mivel a tánc által rátalál eredendő nőiességére-, olyan belső izmokat mozgat meg, ami fontos egy nő számára." /Joós Judit/

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

  • I. Szolnoki Törzsi HAFLA
    2013-11-21 10:10:53

    Egy fergeteges Haflá-nak lehettünk részesei. Minden fellépőnek és barátnak köszönjük, hogy színesítette a vasárnap délutánunkat. LILILILI

    Fellépőink voltak:

    Joós Judit és a Jamina Ghawazee, Debreceni Nelli, Pribojszki Csilla, Tribalance Fusion Duo, Tordai- Buresch Erika, Janku Alexandra Adrienn Éli, Domán Karolina, Mosaic al Medina, Simi Julish, Urban Ghawazze Tribal, Kölesné Vandra Évike és az Univerzum Lányai, Tóth Réka Anna, és Pápai Ferenc (darbuka)

Asztali nézet