MENÜ

Tribalance
Fúziós Duó"A tánc a lélek rejtett nyelve."

A Tribalance Fúziós Duó azzal a szándékkal jött létre, hogy a törzsi tánc elemeit más táncok stílusjegyeivel ötvözve, ugyanakkor saját egyedi stílusunkat megtartva, el tudjuk táncolni azokat az érzéseket, amelyek belőlünk fakadnak.

A Tribalance név stílusosan egy szóösszetétel, mely által kihangsúlyozhatjuk táncunk törzsi jellegét, valamint azt a törekvésünket, hogy fúzió révén egyéb táncműfajok elemeivel gazdagítsuk egyéni táncunkat. Olyan újabb, különleges karakterisztikájú táncok megálmodására törekszünk, melyekben különféle stílusok izgalmas motívumait kombináljuk, jellemzőjük mégis egy harmonikus egyensúly.

 

 

Tribal + Balance = TRIBALANCE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

  • I. Szolnoki Törzsi HAFLA
    2013-11-21 10:10:53

    Egy fergeteges Haflá-nak lehettünk részesei. Minden fellépőnek és barátnak köszönjük, hogy színesítette a vasárnap délutánunkat. LILILILI

    Fellépőink voltak:

    Joós Judit és a Jamina Ghawazee, Debreceni Nelli, Pribojszki Csilla, Tribalance Fusion Duo, Tordai- Buresch Erika, Janku Alexandra Adrienn Éli, Domán Karolina, Mosaic al Medina, Simi Julish, Urban Ghawazze Tribal, Kölesné Vandra Évike és az Univerzum Lányai, Tóth Réka Anna, és Pápai Ferenc (darbuka)

Asztali nézet